Fra Paris til Paris Beauvais Lufthavn

Jeg er i gang med planlægningen af sommerferien 2015, der tager os forbi Paris, Toscana og Rom. I den forbindelse skal vi flyve fra Paris til Pisa med fanfavoritten Ryanair.

Som oftest, når flybilletterne bookes med Ryanair er de billige, men det kræver også, at man flyver fra en lille lufthavn langt fra centrum – dette gælder også Paris Beauvais Lufthavn, der er placeret et godt stykke nord for selve Paris.

Sådan kommer du til Paris Beauvais Lufthavn

Det er egentlig ganske enkelt – der er praktisk talt kun en måde at komme til den lille lufthavn (medmindre man chartrer en bil eller tager taxa). Der afgår nemlig busser fra Paris, der passer til alle afgange i lufthavnen.

Du kan dermed være sikker på, at der afgår en bus omtrent 3 timer før take-off. Turen op til lufthavnen tager ca 1 time og 15 minutter. Busserne kører fra Porte Maillot i det nordvestlige Paris.

  • Hvis du gerne vil udforske mere af Frankrig, så kan det anbefales at besøge North Dordogne.

Der kører flere metro-linjer til Porte Maillot, så det er ganske nemt at komme dertil fra et centralt hotel i Paris. Der er en speciel bus-station for busserne til Beauvais Lufthavn. Den er placeret lige ved siden af Palais des Congrès som billedet herunder viser:

Prisen for en busbillet til lufthavnen er 15,90 euro, hvis den bookes hjemmefra – den koster 17 euro, hvis den købes i billetkiosken ved busserne. Billetten gælder til alle afgange på en pågældende dag. Der er typisk afgange hvert 5. eller 10. minut og der er i hvert fald en afgang, der passer til din flyrute. Få mere info om afgangstider og book en billet online lige her.

Eksempel på afgangstider for busserne (her er det 4. juli 2015 – husk at tjekke på din egen rejsedag på førnævnte hjemmeside):

Hav en god tur til Paris! 🙂

Officiel hjemmeside for Paris Beauvais-Tille lufthavnenwww.aeroportbeauvais.com

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler