paris eiffelJeg er i gang med planlægningen af sommerferien 2015, der tager os forbi Paris, Toscana og Rom. I den forbindelse skal vi flyve fra Paris til Pisa med fanfavoritten Ryanair.

Som oftest, når flybilletterne bookes med Ryanair er de billige, men det kræver også, at man flyver fra en lille lufthavn langt fra centrum – dette gælder også Paris Beauvais Lufthavn, der er placeret et godt stykke nord for selve Paris.

Sådan kommer du til Paris Beauvais Lufthavn

Det er egentlig ganske enkelt – der er praktisk talt kun en måde at komme til den lille lufthavn (medmindre man chartrer en bil eller tager taxa). Der afgår nemlig busser fra Paris, der passer til alle afgange i lufthavnen.

Du kan dermed være sikker på, at der afgår en bus omtrent 3 timer før take-off. Turen op til lufthavnen tager ca 1 time og 15 minutter. Busserne kører fra Porte Maillot i det nordvestlige Paris. Se placeringen på kortet herunder:

Der kører flere metro-linjer til Porte Maillot, så det er ganske nemt at komme dertil fra et centralt hotel i Paris. Der er en speciel bus-station for busserne til Beauvais Lufthavn. Den er placeret lige ved siden af Palais des Congrès som billedet herunder viser:

bus til beauvais lufthavn

Prisen for en busbillet til lufthavnen er 15,90 euro, hvis den bookes hjemmefra – den koster 17 euro, hvis den købes i billetkiosken ved busserne. Billetten gælder til alle afgange på en pågældende dag. Der er typisk afgange hvert 5. eller 10. minut og der er i hvert fald en afgang, der passer til din flyrute. Få mere info om afgangstider og book en billet online lige her.

Eksempel på afgangstider for busserne (her er det 4. juli 2015 – husk at tjekke på din egen rejsedag på førnævnte hjemmeside):

Bustider - Porte Maillot til Beauvais lufthavn

Hav en god tur til Paris! 🙂

Officiel hjemmeside for Paris Beauvais-Tille lufthavnenwww.aeroportbeauvais.com

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.