Hotel i Paris – Anbefaling af gode & billige hoteller

paris

Der er ikke mangel på hoteller i Paris, men hvis det både skal ligge centralt og være billigt kan det være svært  at finde. Jeg elsker Paris og har efterhånden besøgt den franske hovedstad en del. Herunder guider jeg dig til at booke et godt hotel i Paris. 

Jeg har også skrevet en decideret anmeldelse af et godt hotel i Paris, som jeg boede på i foråret 2016, som du kan læse herunder.

Godt hotel i Paris tæt på seværdigheder

Paris er opdelt i arrondisementer (kvarterer) og der er faktisk ganske stor forskel på de forskellige kvarterer. Det er kun godt, når man som turist gerne vil opleve Paris, da man får følelsen af at opleve flere storbyer i én.

Når man skal på storbyferie i Paris er det dog ofte med et ønske om at bo i centrum og tæt på seværdighederne såsom Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame etc.

Hoteller i Paris er som udgangspunkt dyre ala København og London, men det er også muligt at booke et godt hotel i centrum af Paris til nogenlunde priser. Herunder har jeg fundet et hotel, der opfylder de fleste rejsendes krav til beliggenhed & pris.

Dette hotel er beliggende lige bag Louvre og må dermed være et af byens bedst beliggende. Der er tale om et hotel med blot 33 værelser, så det er en god idé at booke i god tid.

Danskere der har boet på hotellet fortæller om et fint hotel af udmærket standard, men ikke den store luksus. Her betaler man således primært for hotellets beliggenhed, som altså er perfekt, hvis man gerne vil opleve centrum af Paris til fods.

Værelserne ser dog ganske fine ud:

paris hotelværelse

Her er tale om et 3-stjernet hotel, som altså udmærker sig med sin perfekte beliggenhed, men også ved at der er gratis internet, morgenmad tilgængelig (dog med ekstra-gebyr), fitnessfaciliteter og aircondition på værelserne – noget der er guld værd, hvis man besøger Paris om sommeren!

Hotellet har 3 stjerner, men summen af over 400 anmeldelser fra tidligere gæster giver hotellet en score på 3,9.

Prisen for en overnatning ved 2 personer ligger på ca 850 kr. Priserne på hotelværelser er dog dynamiske, hvilket betyder at prisen både kan stige og falde jo tættere man kommer på ankomstdatoen. Det er således altid en god idé at booke hotel i god tid.

Se flere billeder, indtast dine rejsedatoer, se priser & book hotellet ved at klikke her.

Hotel i charmerende Montmartre

Hvis du gerne vil bo lidt udenfor det hæsblæsende centrum i Paris, så kan jeg i højeste grad anbefale at booke et hotel i Montmartre/Pigalle området, der er beliggende lidt nord for centrum.

Jeg må blankt erkende, at Montmartre er mit yndlingsområde i hele Paris. Her er lidt mere ro på, færre turister og rigtig mange gode cafeer, restauranter og barer. Samtidig er der fantastiske muligheder for at komme rundt til hele byen med metroen og så er det heller ikke dårligt, at man er tæt på Sacre Coeur & dermed den smukkeste udsigt over Paris.

Jeg har fundet et hotel i hjertet af Montmartre med få hundrede meters gang til trapperne af Sacre Coeur – lige mellem de to metro-stationer Pigalle og Anvers. Det bliver ganske enkelt ikke bedre, hvis du vil opleve det ægte Paris – væk fra turisterne.

Dette hotel har 4 stjerner og tidligere gæster nævner bl.a. det venlige personale som en af de gode grunde til at booke sig ind her.

hotel montmartre paris

Der er bl.a. en tagterrasse med udsigt til Sacre Couer, bar, aircondition og naturligvis døgnåben reception. Et godt hotel for dig, der gerne vil bo i Montmartre på et fint hotel til gode priser.

Prisen for en overnatning ved 2 personer ligger på ca 875 kr. Som tidl. nævnt er prisen på hoteller i Paris (og andre steder generelt) dog dynamiske og kan dermed stige ved stor efterspørgsel.

Du kan indtaste dine rejsedatoer, se aktuelle priser, flere billeder og booke overnatning på hotellet ved at klikke på dette link.

Hotel i Paris centrum

Der er mange små hoteller i Paris centrum med ca 20 værelser. Det er ofte steder uden toilet på værelserne og uden mad på hotellet. Det minder altså lidt om et hostel, men kaldes stadig et hotel og det er her det kan være svært at skelne hotellerne fra hinanden.

Jeg ramte selv denne type hotel, små 4 kilometer fra midtbyen, første gang jeg var i Paris. Selvom det ikke var nogen dårlig oplevelse vidste jeg, at det kunne gøres bedre for de 750 kr pr overnatning jeg havde betalt og allerede sommeren efter skulle jeg afsted igen.

Denne gang bevæbnede jeg mig med den store hotelside, jeg også linker til her i indlægget, og hurtigt fandt jeg frem til en kæde jeg kendte. Nemlig Best Western, som er en meget stor amerikansk kæde med 4200 hoteller over hele verden.

Hotellerne er privatejede, men kæden har strenge krav til, hvordan de skal være og jeg har ofte benyttet dem når jeg har rejst.

De har en del hoteller i Paris, men jeg fandt et i kæden, som har en rigtigt god og central placering samt en lav pris. Se billeder, læs mere & se priser – klik her.

Er dette hotel ikke noget for dig, så klik på linket øverst i indlægget – der kan du vælge mellem flere tusinde andre hoteller i Paris.

Billigt hotel centralt i Paris

På kortet her ser du hvorfor placeringen er så god, du er nemlig rigtigt tæt på Gare du Nord hvor toget fra lufthavnen Charles De Gaulle kommer. Samtidig er du tæt på metro som forbinder hele byen og i gå-afstand til de store attraktioner.

Der er ikke så mange attraktioner syd for Seinen som er den store flod der går igennem Paris, hvorfor hotellet er placeret nord for den.

Hotelværelse i centrum af Paris

Et af værelserne på hotellet i Paris centrum

Jeg besøgte hotellet første gang i sommeren 2010 og har siden været der 2 gange på weekendture. Hotellet har gode faciliteter, pæne værelser, gratis WIFI, åbent 24 timer i døgnet, tv på værelset, aircondition og ikke mindst mulighed for morgenmad eller andre måltider.

Det har altså alt du har behov for på et hotel i Paris uden de store ekstra ting som fitness, flere spisesteder etc, men når man har fantastiske Paris udenfor dørene, hvem vil så spise på en hotelrestaurant?

Anbefaling & anmeldelse: Hotel i Paris’ Marais område – central & god overnatning

hotel du loiret

Herunder kan du læse min anmeldelse af et godt hotel i Paris’ Marais område – det er nemlig et godt hotel i Paris som jeg gerne vil anbefale.

Lad os først og fremmest lige få styr på, hvilket område i Paris, der er tale om. Se placeringen på kort her:

Et godt hotel tæt på seværdighederne i Paris

hotel paris centrum

Vores værelse på Hotel du Loiret.

Jeg valgte dette hotel fordi jeg godt kunne tænke mig at bo lige i hjertet af Paris. På flere af mine ture har jeg enten valgt at at bo i Latinerkvarteret eller i Montmartre-området nord på.

Disse to områder er fantastiske, men på denne tur skulle jeg også løbe halvmarathon og havde brug for at bo centralt, så jeg nemt kunne komme til startstregen med metroen.

Derfor faldt valget på Hotel du Loiret (se hotellet HER), som ligger lige i hjertet af Marais kun få hundrede meter fra Seinen og Notre-Dame. Jeg fløj, som altid, til Charles de Gaulle lufthavn og tog RER B toget ind til Paris.

Togets første stop i Paris er på Gare du Nord, mens 2. stop er på Chatelet – Les Halles, som er i gåafstand til Hotel du Loiret.

Transporten fra Charles du Gaulle til mit hotel i Paris tog således lige knap en time – fremragende!

Check-in forløb hurtigt og vi fik adgang til vores værelse, hvor vi (min ven og jeg) havde bestil to separate senge. Vi fik en enkeltmandsseng og en dobbeltseng, så det var ganske fremragende – i sær for manden med nøglen (Rejsekris!), der hurtigt fik smidt sin taske på dobbeltsengen 🙂

Vores værelse var både pænt og rent, som billedet hjemmefra også viste:

hotel i paris marais

Vores værelse på hotellet i Paris

Der er gratis wi-fi på hotellet, hvilket både er et stort plus og noget, der altid irriterer mig, hvis det ikke følger med. Jeg bliver ærlig talt lidt irriteret, når jeg har booket et (dyrt) hotelværelse og skal give 80 kr i døgnet for at få internetadgang. Den slags skal der ganske enkelt bare være inkluderet og det var der så også på dette hotel i Paris.

Flinkt personale på hotellet

Receptionen på hotellet er døgnåben og man afleverer sin nøgle, når man forlader det og får den så retur, når man vender tilbage. Meget rart at man ikke skal tænke på om man smider den væk, når man traver rundt i de hyggelige parisiske gader. Personalet i receptionen var super flinke og snakkede alle mere eller mindre godt engelsk – dog så godt, at man sagtens kan kommunikere med dem.

hotellets reception

Morgenmad er ikke inkluderet, men kan tilkøbes for 9 euro. Vi gjorde det den ene morgen, da vi skulle tidligt op og til vores halvmarathon løb. Jeg vil dog ikke anbefale andre gæster det, da morgenmaden virkelig er simpel. Læg dertil, at der inden for 50 meter er 2 bagerier, hvoraf det ene i hvert fald var super lækkert – så er det næsten dumt at give 9 euro for en kedelig morgenmad på hotellet.

Selve hotellet var dog fremragende. Stille værelser, fint badeværelse med badekar og generelt flot interiør. Så jeg kan anbefale alle, der gerne vil overnatte centralt i Paris at bo på Hotel du Loiret i Marais området.

Prisen på hotellet

Vi var heldige at booke hotellet i god tid via Hotels.com, hvor der var tilbud – som der ofte er, når man booker hotel i god tid. Således fik vi et værelse med 2 senge til ca 800 kr pr overnatning. Jeg har lige tage et kig og kan se, at prisen typisk ligger mellem 700 og 900 kr pr overnatning.

Overvejer du at booke dette hotel, så tag et kig på priserne i god tid – direkte link til booking her.

Hvis hotellet enten er udsolgt eller for dyrt på dine rejsedatoer, så frygt ej. Jeg har skrevet en stor guide til hoteller i Paris, hvor jeg beskriver flere andre, gode hoteller i centrum af Paris.

Vil du læse mere om Paris? Tag et kig på min store guide til seværdigheder i Paris her.

På storbyferie i Paris

Vil du gerne mærke lidt af magien og lære lidt omkring, hvad du egentligt kan se, når du besøger Paris? Så se denne glimrende video om seværdighederne i den franske hovedstad.

Paris er meget stor by og tæller du forstæderne med er de 12 millioner. I midtbyen finder du attraktioner som Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Operaen, Louvre og meget andet. Det Paris især er kendt for er arkitekturen og du finder rigtigt mange gamle bygninger i byen, blandet med utroligt mange små parker og museer. Du kan sagtens få en dag eller to til at gå ved at gå rundt i byen og se på små museer, nyde de små parker og se på bygninger.

Hvis du gerne vil på nogle ture så er der altid Disneyland Resort Paris som man aldrig bliver for gammel til, men husk at du ikke kan nå det hele på en dag, regn med mindst 3 dage hvis du vil det hele. Og i den anden retning finder du det store Versailles slot, der både er spændende indenfor, men også den store have udenfor kan få både store og små sjæle til at stoppe op.

Jeg har samlet 3 tips fra mine ture til Paris:

Stop op og nyd byen, den er utroligt spændende, især hvis du ikke bruger hele dagen i en turistbus. Sidegaderne i Paris er fantastiske, så giv dig tid til at fare vild og opleve gader, der ikke nødvendigvis er nævnt i guidebøgerne.

Afsæt nok tid, det er ikke en meget dyr by at rejse til. Vælg derfor hellere kun at se halvdelen den første gang og kom tilbage senere, end at presse for meget ind i programmet.

Franskmænd der bor i Paris er ganske gode til engelsk, så det skal du ikke være bekymret for mere, men kommer du blot 10 0km væk og ud til nogle små byer kan de kun fransk. Overvej dette inden du bestemmer dig for at bo i en romantisk lille by med et lille slot og kun 1000 indbyggere.

Læs også min guide til bydelen Montmartre her.

Hav en rigtig god storbyferie i Paris. Jeg håber, du kunne bruge mine anbefalinger og booker et billigt hotel i Paris centrum.

Har du spørgsmål til hoteller i Paris eller den franske hovedstad generelt? Skriv endelig en kommentar herunder,  jeg hjælper gerne alle med at få en god storbyferie.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

10 kommentarer

 • Andy

  Tak for guiden…

  juni 27, 2014 at 4:40 pm
 • Birthe

  Hej Rejsekris.
  Min kæreste og jeg skal snart til Paris og overvejer at besøge Chateau de Versailles. Hvor meget vil togturen koste derud og hjem?
  Mvh. Birthe, Esrum.

  februar 2, 2015 at 1:25 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Birthe

   Togturen ud til Versailles kan gøres for 4,40 euro.

   God tur til Paris 🙂

   februar 2, 2015 at 1:29 pm
 • Pernille

  Hej Kris
  Min kæreste og jeg planlægger at tage på ferie i Paris i januar. Vi har kig på hotellet i Montmatre, men har også læst ret meget om det område og det skulle være ret “bakket”. Så kunne godt tænke mig at vide om det er for svært at gå rundt i området eller hvordan? Vi er ikke dårligt gående eller noget, men læste bare på en anden rejseblog at det godt kunne være lidt omstændigt at gå rundt i Montmatre.

  Virker ellers om et rigtig godt hotel og er vild med de mange cafeer osv der er 😀 lige noget for os.

  oktober 22, 2015 at 12:40 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Pernille

   I kan være ganske rolige – Montmartre har ganske vist lidt bakker hist og her, men det er altså intet voldsomt – overhovedet. Vi er ret heldige i f.eks. København med vores manglende bakker, men jeg vil ikke sige, at hverken selve Paris eller helt specifikt Montmartre-området er noget særligt, når det kommer til stigninger 😀

   Så jeg vil blot anbefale jer at booke dette hotel i Paris’ skønne Montmartre område. Der er fantastisk også om vinteren 🙂

   Rigtig god tur til Paris!

   oktober 22, 2015 at 12:48 pm
 • Bruneta

  Hej Kris
  Min familie på 2 voksen og 2 børn på 1 og 6 år vi har tænk at tage til Paris til september på første gange 😊 I 3 dage. Vi glæde meget 😜
  Men vi Er meget usikker om hvilken hotel skal vi bor som er tætter på det fleste seværdigheder , Hvilken lufthavne skal vi tage som er tætter på centrum osv.
  Og noget info angående billetter til offentlige transport… vi vil helst noget som vi skal bruge i det 3 dag ( ligesom klippekort) … hvordan bestiller men det….
  uhaaa mange spørgsmål men JA vi har brug for hjælp☺️
  På forhånd tak
  Bruneta

  april 18, 2017 at 3:32 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Bruneta

   Alle hotellerne i Paris som jeg nævner i denne guide ligger rigtig godt placeret – tæt på seværdigheder og i gode områder. Har I tjekket dem ud?

   Forstår godt, at I glæder jer – Paris er helt fantastisk! 🙂

   Om I flyver til Orly eller Charles de Gaulle gør egentlig ikke så meget. Der går lufthavnstog ind til centrum fra begge to, så det er hip som hap faktisk.

   I kan købe Paris Visite kort, som giver ubegrænset brug af offentlig transport. Dem køber I bare i de almindelige billetautomater, som står på alle metro stationer i Paris.

   I skriver bare, hvis I har flere spørgsmål 🙂

   april 26, 2017 at 9:40 am
 • Bruneta

  1000 tak for svar/ dine råder 😊
  Indtil videre, vi har ikke nogle spørgsmål, men hvis der kommer nogle, jeg skriver igen😉
  Kh Bruneta

  april 26, 2017 at 8:11 pm
 • jonas

  Hej kris. Det hotel i Marais, Paris som du anbefaler her i din guide er desværre booket på vores rejsedatoer (flybilletter til Paris er booket…) – vi vil gerne bo i Marais da det lyder som et godt område. så kender du evt et andet godt hotel der?

  gerne billigt eller i samme prisklasse som det du anbefaler. Vi er to personer (kærestepar).

  november 27, 2017 at 7:56 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Jonas

   Jeg har lige taget et kig på nogle andre hoteller i Marais og fandt frem til et, der har ser virkelig lækkert ud og har fået super gode anmeldelser fra tidligere gæster. Tjek det her: https://rejsekris.dk/link/les-tournelles

   Hvis det ikke er ledigt, så skriv gerne igen (måske lige med jeres rejsedatoer) – så kan jeg tage endnu et kig efter gode hoteller i Paris for jer.

   Håber I får en god rejse 🙂

   november 28, 2017 at 8:35 am

Skriv en kommentar