Pubcrawl på Nørrebro i København

I sidste weekend tog jeg 2 af mine gode venner med på pubcrawl på Nørrebro i København. Jeg havde researchet lidt forud og fundet frem til en rute, der på papiret så rigtig god ud. Det viste sig, at det ikke kun var på papiret, at den var god.

Første stop på pubcrawlen, der hurtigt blev døbt ‘Den Legendariske Pubcrawl’, var Musiksmag i den hippe Jægersborggade. Musiksmag er kendt for at være et sted, hvor der ikke sælges meget mere end sort kaffe, håndbajere og lambrusco. Derfor var det nærliggende at starte aftenen med en flaske lambrusco. Første flaske fik hurtigt ben at gå på, da vi var vilde med både stedets stemningen og den specielle smag af 80’er-fest.

Musiksmag er et roligt sted, hvor vi ikke mødte andet end flinke mennesker og bartendere. Tag derhen hvis du vil opleve en trendy Nørrebro-bar, hvor folk måske på overfladen kan virke lidt københavnersmarte, men på ingen måde er det, når først snakken flyder.

Bar på Nørrebro

På Musiksmag blev vi rådet til at tage på BAR i Kronborggade 3, der er næste sidegade til Jagtvej og faktisk også lå på vores rute. Her skulle de have en helt speciel kroatisk vodka som vi var nødt til at smage. Vi var på stedet ved 19-tiden en lørdag aften og allerede der var der godt befolket i det lille lokale.

Så jeg kunne forestille mig, at der bliver super trangt senere på aftenen. Ikke desto mindre var BAR endnu et godt bekendtskab, hvor jeg uden tvivl vender tilbage. Man bør dog passe på med den kroatiske vodka, den kradser forfærdeligt i halsen!

Vi havde endnu ikke indtaget nogen former for føde, så næste stop, Bar Ræv i Rantzausgade, blev sprunget over til fordel for Tjili Pop lidt længere nede af gaden. Her må jeg indrømme, at vi nok var blevet en kende for fulde til at passe rigtigt ind.

Jeg kunne dog forestille mig, at der er rigtig rart på Tjili Pop, hvis man kommer en lørdag eftermiddag og vil drikke en kop kaffe eller få en start-up øl. Fed indretning og interiør.

Næste stop var “Nørrebros svar på McKluud”. Western baren Diligencen i Korsgade 8 (tæt på Peblinge Sø og Blågårds Plads). Jeg cykler forbi stedet hver dag til og fra arbejde, så det var med store forventninger, at vi trådte ind af døren. Her må jeg dog erkende, at jeg blev en anelse skuffet. Når man kun har set Diligencen udefra, er det svært ikke at blive skuffet, når man træder indenfor. Ikke desto mindre var der hyggeligt og fadøl blev skænket i flotte ølkrus. Kunne sagtens finde på at komme igen og drikke en fadøl en dag.

Planen var nu at tage forbi Escobar på Blågårds Plads. Her var dog så overbefolket, at vi drog videre. Jeg har tidligere frekventeret Escobar og kan vende tommelfingeren i vejret, hvis man vil drikke sig fuld og høre rock n roll.

I stedet tog vi en taxa op til Vibes Apotek, der ligger på Ydunsgade 5 på Ydre Nørrebro. Aftenen er lidt sløret herfra, men Vibes Apotek er en meget anderledes bar i forhold til føromtalte barer og generelt alt andet, der er at finde i København.

Vidste man ikke bedre skulle man tro, at man var havnet i Berlin, når man træder indenfor. Her kan man få spændende drinks og lattergasballoner, hvis man er til den slags. Spændende sted, der hurtigt bliver fyldt.

Har du gode tips til fede barer på Nørrebro? Smid dem herunder.

Jeg er blevet tippet om et nyt sted, der er åbnet her i 2016. Nemlig Fætter Fætter Toast Bar, der også ligger på Nørrebro. Skulle have episke toasts & gode drinks. Fætter Fætter ligger på Griffenfeldsgade 17 KBH N.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

2 kommentarer

 • Kristian

  Kan da nævne Stefanshus i stefansgade. God stemning, ok priser på øl og stedet er ret stort.

  april 4, 2014 at 7:13 am
 • Anton

  Det lyder rigtigt godt. Jeg bor og holder til på Nørrebro.
  Det er godt at høre om vores steder og få lidt inspiration.
  Jeg har nogle gange kørt rundt på Nørrebro på den ene af mine to Octopus partybikes.
  Arbejdet på Octopus er mest i centrum af København men er super frisk på ture på Nørrebro.
  Nattelivet er bare lidt mere spændene på Nørrebro.

  oktober 29, 2015 at 9:51 am

Skriv en kommentar