Der ligger fantastisk mange hoteller tæt på det olympiske stadion i London. Jeg har lavet et link, der går direkte til en søgning på hoteller, der ligger i nærheden af den olympiske by i London-bydelen Stratford. Klik her, indtast rejsedatoer og se alle hotellerne. 

hotel tæt på olympiske by i london

Hotel i Øst-London

Jeg fik forleden en mail med denne ordlyd:

Hej!
Du gør et stort stykke arbejde med at hjælpe andre – tak for det!
Jeg har aldrig været i London.
Vil høre om du ved, hvilken lufthavn det kan være en fordel at havne i og hvor man kan bo billigt, når man skal til et arrangement der foregår ved Olympic Stadium fredag og lørdag.
Vi påtænker at flyve fra Aalborg torsdag, så vi kan nå at se(shoppe m.m.) bare en lille smule om torsdagen:)
På forhånd tak!

Malene

Den slags mails er fede at få! Både fordi, det naturligvis altid er dejligt med rosende ord, men også fordi jeg godt kan lide at udbrede kendskabet til London-rejser og den engelske hovedstad generelt.

I stedet for at svare Malene pr mail, tænkte jeg, at der måske var flere derude, der havde spørgsmål relateret til den olympiske by/stadion (eller måske er der nogen, der søger efter ‘hotel i London tæt på den olympiske by‘ og finder Rejsekris via Google). Derfor dette indlæg 🙂

Fly til London

Det vil være en fordel at lande i Stansted Airport, da der går tog ind til Liverpool Street Station. Fra Liverpool Street går Central Line (den røde) med tuben (undergrundsbanen/metro) direkte op til Stratford, hvor det olympiske stadion ligger i gåafstand. Tjek evt. http://www.tfl.gov.uk/modalpages/2625.aspx før afrejse og se om der skulle være sporarbejde på din rute. Jeg har også tidligere skrevet en guide til at komme fra Stansted Airport til central London.

Lige ved Stratford Station ligger der desuden et enormt shoppingcenter ved navn Westfield. Personligt har jeg kun set det udefra, da jeg får myrekryb af den slags centre, men hvis man er til shopping må det være et decideret mekka.

Håber det hjalp lidt, Malene & andre med samme spørgsmål 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.