Kabinekuffert – Her er de 7 bedste Håndbagage Kufferter til flyet ✈️

kabinekuffert

En kabinekuffert, der lever op til de gældende krav, er en nødvendighed for alle, der rejser med fly. Kravene svinger lidt fra flyselskab til flyselskab, men langt de fleste tillader en kabinekuffert på enten 55 eller 56 cm i højden.

Rejsen bliver hurtigt ødelagt, hvis kufferten er for stor og bliver afvist ved boarding, og det er heller ikke sjovt at stå med en kuffert, der knap nok kan mases op i bagageopbevaringen på flyet.

Derfor har jeg fundet en række af markedets bedste kabinekufferter, så du har et godt grundlag for at vælge dén, der passer bedst til netop din rejse.

1. Kabinekuffert testvinder – Epic Phantom SL ⭐️

epic kabinekuffert

Se flere billeder & shop online med gratis fragt.

Features:

 • Mål: 55 x 40 x 20 cm
 • Vægt: 2,2 kg
 • 4 hjul
 • Indbygget TSA-lås

Den første kabinekuffert, der absolut er værd at nævne, er Epic Phantom SL. Kufferten er i standardmål, vejer kun 2,2 kg, og kommer i mange forskellige farver.

I 2021 blev den kåret som testvinder i Pricerunners kabinekuffert test – og det er meget forståeligt, for der er virkelig tale om en lækker kuffert.

Der er plads til hele 37 liter, som holdes godt på plads af remme. Indmaden kan desuden tages ud og vaskes ved behov.

Hjulene er i et forbedret design, der gør den ekstra let at manøvre rundt med, hvilket er en klar fordel i en lufthavn. Den er både slidstærk og modstandsdygtige med sin hårde skal – og gummimembraner omkring lynlåsen holder også vand ude.

Sikkerhedsmæssigt er der også styr på det med den indbyggede TSA-lås, der afholder uvedkommende pilfingre fra at komme til dine private ting, og som sikrer nem indrejse i USA, hvor det er et krav.

Fra producentens side er der hele 5 års garanti, så der er tale om en kuffert, der har en forventet lang levetid, og som du forhåbentlig kan få glæde af mange år ud i tiden.

 

i samarbejde med PriceRunner

2. Let kabinekuffert med 4 hjul

billig kabinekuffert

Features:

 • Mål: 55 x 40 x 20 cm
 • Vægt: 2,6 kg
 • 4 hjul
 • Indbygget TSA-lås

En anden kabinekuffert, der er værd at nævne, er American Tourister Soundbox Spinner. Den er stor og rummelig og vejer kun 2,6 kg, hvilket er til den lette side. Derudover er den i hardcase-design i slidstærkt polypropylen, der gør den modstandsdygtig – også hvis den skal checkes ind. Og så fås den i flere farver.

De 4 hjul gør den nem at manøvre rundt med; også selvom du har hænderne fulde eller barn på armen.

Kufferten er med udvidelsesfunktion og krydsbånd. Det er altså nemt at tilpasse kufferten til indholdet, og det bliver holdt godt på plads under transport. I alt er der 35,5 liters plads at boltre sig på.

Også sikkerheden er i top med en indbygget 3-cifret TSA-lås, så uvedkommende ikke kan komme til dine ejendele.

Fra producentens side er der 3 års garanti, så du er sikret en holdbar kuffert, som formentlig kan være en tro følgesvend i mange år.

 

i samarbejde med PriceRunner

3. Det prisvenlige alternativ til kun 199 kr

mods kabinekuffert

Features:

 • Mål: 55 x 40 x 20 cm
 • Vægt: 1,5 kg
 • 2 hjul

Gider du ikke at smide en masse penge efter en kabinekuffert, kan du med Mods Carry få en rigtig billig kabinekuffert. Forvent ikke prangende kvalitet, men en kuffert, der gør det, den skal, når du en gang imellem er ude at rejse.

Den store fordel ved netop denne kuffert – udover prisen – er, at den kun vejer 1,5 kg.

Rejser du udelukkende med håndbagage, er det altså et ret godt valg, da der er masser af plads og vægt til overs. Så hvis du ofte rejser til London eller Berlin på weekendtur, så er denne kuffert et glimrende valg.

 • Den er desuden i standardmål og kan dermed bruges hos stort set alle flyselskaber.

Kufferten er sort og designet i stof med 2 hjul. Manøvremæssigt er en kuffert med 2 hjul ikke det bedste valg, men det kan fungere – og til prisen kan man ikke forvente mere.

Der er fint med plads i kufferten, der rummer 35 liter og består af ét stort rum indvendigt og 2 rummelige lommer udvendigt.

Når kufferten ikke er i brug, kan den foldes en del sammen, så den fylder væsentligt mindre. Det er også en fordel, når du er kommet frem på din rejse og har pakket ud.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

4. Lille & letvægt kuffert til en god pris

borg lightweight kabinekuffert

Features:

 • Mål: 50 x 36 x 20 cm
 • Vægt: 2,3 kg
 • 4 hjul
 • Indbygget lås

Leder du efter en lille kabinekuffert på 50 cm – måske fordi du skal flyve med Qatar Airways – så er den prisvenlige Borg Design Lightweight kabinekuffert et godt valg. Til trods for den beskedne størrelse, er der alligevel plads til hele 36 liter, hvilket er lige så meget som de fleste kabinekufferter med en højde på 55 cm.

Der er tale om en slidstærk og robust hardcase-kuffert, der kan fås i flere forskellige farver. Kufferten er modstandsdygtig og kan også klare en tur på bagagebåndet, hvis det skulle blive nødvendigt. Med sine 4 hjul er den i øvrigt let at manøvre rundt med.

Også indvendigt er der tale om en rigtig fornuftig kabinekuffert. Her får du to rum, hvor det ene lukkes med en lynlås, og indholdet i det andet holdes på plads med krydsremme.

En indbygget 3-cifret lås holder lynlåsene på plads og sikrer indholdet i din kuffert fra uvedkommende, så der også er styr på sikkerheden.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

5. Det sporty alternativ fra North Face

north face kabinekuffert

Features:

 • Mål: 53 x 35 x 21 cm
 • Vægt: 3,33 kg
 • 2 hjul

Er du mere til en kabinekuffert, der minder om en sportstaske, kan du tage et kig på The North Face Rolling Thunder, som er et sporty alternativ til den traditionelle kabinekuffert.

Den vejer en smule mere end de fleste kabinekufferter, men kan til gengæld rumme op til 40 liter, hvilket er betydeligt mere end de fleste andre modeller. Pakker du letvægts, er det altså en oplagt mulighed.

Indvendigt er der ét stort rum og en netlomme til løsdele, ligesom der også er en udvendig lomme. Der er desuden et smart ID-vindue, så du kan udstyre tasken med navn og adresse.

Der er kun to hjul, der dog er selvrensende, men til gengæld hele 3 bæreremme, der gør det let at løfte rundt på tasken, uanset hvordan den vender og drejer. Det er især en fordel, når den skal placeres i og udtages af bagageboksen i flyet.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

6. Det stilrene valg

Cavalet Malibu kuffert

Features:

 • Mål: 54 x 38 x 20 cm
 • Vægt: 2,82 kg
 • 4 hjul
 • Indbygget TSA-lås

Leder du efter en god kabinekuffert, der også er præsentabel, er Cavalet Malibu et godt bud. Her får du en kuffert i et flot design, der kommer i mange forskellige farver – også farver, der er nemme at spotte på bagagebåndet, hvis kufferten er checket ind.

Modellen er med en hård skal, der er robust og slidstærk, og den er udstyret med 4 lydløse hjul for en god kørekomfort. Håndtagene er udstyret med gummi, så den også er behagelig at bære på.

Indvendigt er kufferten delt i to rum, der adskilles af en skillevæg, der har en lynlås med en netlomme. I alt er der plads til 35 liter. Begge halvdele har praktiske krydsremme til at holde tøj eller elektronik på plads under transporten.

Som en ekstra fordel har kufferten en indbygget 3-cifret TSA-lås, der låser lynlåsene fast og sikrer, at uvedkommende ikke kan åbne kufferten.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

7. Kabinekuffert med mange opbevaringsrum og kompression

thule kabinekuffert

Features:

 • Mål: 55 x 35 x 23 cm
 • Vægt: 3,2 kg
 • 2 hjul

Thule er kendt for at lave tagbokse, men de har også formået at lave en virkelig praktisk kabinekuffert – af lige så høj kvalitet, som det kendes fra tagboksene. Tasken er blandt andet smuds- og vandafvisende.

Thule Subterra Carry On kabinekuffert er helt klart inspireret af det design, Thule almindeligvis arbejder med, men det gør den kun elegant og stilren at kigge på. Kufferten har kun 2 hjul, men de er til gengæld store og solide, så den kører bedre end mange alternativer.

Indvendigt byder kufferten på plads til 36 liter fordelt i flere større og mindre rum, der blandt andet tillader at holde rent og beskidt tøj adskilt, men som også gør det nemt at holde styr på mindre ting som nøgler og pung.

Denne kabinekuffert egner sig særligt godt til forretningsrejsende. Den er nemlig udstyret med et smart kompressionspanel, der optimerer pladsen til fulde og desuden sikrer, at tøjet ikke bliver krøllet under transport.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Kabinekuffert mål & regler

De forskellige flyselskaber har forskellige krav til deres håndbagage. Nedenfor kan du se, hvad de mest populære flyselskaber tillader som håndbagage.

FlyselskabMål på lille håndbagageMål på stor håndbagageVægt på håndbagage
Norwegian30 x 40 x 38 cm55 x 40 x 23 cm10 kg i alt
Ryanair*40 x 20 x 25 cm55 x 40 x 20 cm*10 kg
SAS40 x 30 x 15 cm55 x 40 x 23 cm8 kg
Lufthansa40 x 30 x 10 cm55 x 40 x 23 cm8 kg
Easyjet*45 x 36 x 20 cm56 x 45 x 25 cm*15 kg
KLM40 x 30 x 15 cm55 x 35 x 25 cm12 kg i alt

*Hos Ryanair og Easyjet er stor håndbagage tilkøb.

Hvilken kabinekuffert er bedst?


Hvis du endnu ikke har fundet en kabinekuffert fra guiden her, så tag et kig på det store udvalg hos Rejsegear.dk.

Den bedste kabinekuffert er den mest rummelige, holdbare og lette kuffert, der passer til de mål, flyselskabet kræver.

De fleste flyselskaber tillader enten en kabinekuffert på 55x40x23 cm eller en kabinekuffert på 55x40x20 cm, mens nogle flyselskaber afviger en smule fra disse mål.

Et godt tip er – udover at kigge på målene – også at kigge på vægten. Du må som regel have 8 eller 10 kg med i håndbagagen, og det er inklusiv kuffertens vægt. Jo mere kufferten vejer, des mindre må du altså have med.

Der er det typisk godt givet ud at købe en letvægtskuffert – selvfølgelig i en kvalitet, der kan klare det til tider hårde rejseliv.

Vær opmærksom på, at mange flyselskaber har den politik, at de har lov til at indchecke din håndbagage, hvis der ikke er plads på flyet. Det er derfor en god idé at vælge en kuffert i en kvalitet, der også kan klare den hårdhændede håndtering, der ofte er forbundet med transport af indchecket bagage.

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til kabinekufferter og at du nu er klar til din næste rejse med håndbagage.

Se alle udstyrsguides i Rejsekris Rejseudstyr.

  Planlæg din rejse med disse gode sider  👇🏻

 • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
 • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
 • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.