Godt hotel i Liverpool centrum – Anmeldelse af Aparthotel Adagio Liverpool City

liverpool

For nylig havde jeg 3 overnatninger på et virkelig godt hotel i centrum af Liverpool. I denne artikel anmelder jeg hotellet og kommer med information til dig, der overvejer en rejse til Liverpool og leder efter det perfekte sted at bo i centrum.

Det var min femte tur til Liverpool, men for første gang rejste jeg direkte fra København til Liverpool (de andre gange har det været med transport fra Manchester Airport), hvilket var en behagelig oplevelse.

Liverpools John Lennon Airport ligger ca 20 minutters kørsel fra centrum, så det er altså noget nemmere at komme fra lufthavnen til sit hotel i forhold til f.eks. i London, hvor det gerne tager et par timer, hvis man er uheldig.

Hotellet i Liverpool ligger lige ved siden af Liverpool Central Station – bare lige for at sætte scenen og sige, at vi altså er lige i centrum af byen.

Moderne værelser til god pris i centrum

Hotel liverpool
Mit værelse på hotellet i Liverpool City Centre.

Aparthotel Adagio er en hotelkæde som jeg tidligere har brugt i Birmingham og Edinburgh, så jeg ved nogenlunde, hvad der venter mig, da jeg hurtigt får klare check-in og går op mod mit værelse.

Værelse er nemlig ikke helt korrekt – som navnet antyder er der nemlig tale om små “lejligheder”. Jeg sætter lejligheder i situationstegn, da jeg ikke vil kalde værelserne for egentlige lejligheder.

Forskellen på et almindeligt hotel og så de her ‘aparthoteller’ er egentlig bare, at der er et lille køkken.

Faciliteter på hotellet

Liverpool overnatning

Køkkenet på Aparthotel Adagio Liverpool City overrasker mig dog, da der faktisk er alt hvad man skal bruge for at fremtrylle alskens lækre retter.

Personligt gider jeg aldrig selv lave mad, når jeg rejser, men på mange ture rejser jeg alene og så er det altså lækkert nok lige at kunne varme noget mad fra Tesco, hvis jeg ikke gider sidde alene ude på en restaurant.

Køkkenet har således både kogeplader, mikroovn, køleskab og endda opvaskemaskine. Samtidig er der, som traditionen på britiske hoteller foreskriver, naturligvis en elkedel og diverse gratis små poser med te og kaffe.

Selve værelset er derudover super moderne og med mange fine detaljer. Man kan lave sin store seng om til en sofa, hvis man ellers har lyst (jeg prøvede ikke…).

Badeværelset er fremragende og med badekar, hvilket altid er lækkert efter en hel dag, hvor man har udforsket seværdigheder i Liverpool.

Aparthotel adagio liverpool

Der er også et lille fitness-rom på hotellet, hvor der bl.a. er romaskiner, løbebånd og frivægte op til 24 kg (mener jeg). Så man kan sagtens få en ganske god træning ud af rummet, hvilket ellers kan være svært på diverse hoteller selvom de skriver, at de har et gym – det består alt for ofte af en kondicykel og et løbebånd 😀

Alt i alt – jeg synes at hotellet er helt perfekt til en storbyferie i Liverpool uanset om det er på kærestetur, med en ven for at se fodbold eller arbejdstur.

Pris og booking

Prisen for en overnatning på dette gode hotel i Liverpool centrum svinger efter udbud og efterspørgsel. Jeg boede der tre nætter fra mandag-torsdag og betalte ca 1200 kr.

Jeg er helt sikker på, at prisen stiger i weekenden, hvor de fleste besøger Liverpool og der også vælter ind med fodboldturister fra hele verden, men tag et kig på dine rejsedatoer og se om ikke hotellet er til at betale.

Se mere og book hotellet online her.

Det finder du tæt på hotellet i Liverpool centrum

bold street liverpool
Bold Street i Liverpool er en af byens fedeste gader.

Vitterligt lige ved siden af hotellet ligger Liverpool Central Station (og den anden store station, Liverpool Lime Street, er under 5 minutters gang derfra), så det er nemt at udforske andre byer i nærheden. Jeg advokerer jo f.eks. altid for, at man bør slå en tur til Liverpool sammen med at besøge Manchester.

jimmys liverpool
Jimmy’s Bar på Bold Street.

Bold Street er en af de mere kendte gader i Liverpool, hvor man finder et væld af restauranter, cafeer og independent butikker.

Af mine personlige favoritter på gaden kan jeg bl.a. nævne Leaf (café) og Jimmy’s (bar). I de nærliggende gader kan jeg også anbefale steder som Kazimier Garden (bar) og Shipping Forecast (pub).

Lidt længere oppe (ca 10 minutters gang fra hotellet) finder vi John Lennons gamle yndlingspub, The Philharmonic Dining Rooms, der uden tvivl er en af de flotteste pubber jeg har besøgt (og jeg har altså besøgt en del).

liverpool baadtur
Bådtur i Liverpools havn.

Fra hotellet i Liverpool centrum kan du også nemt gå ned til Albert Docks, Royal Liver Building og Beatles-gaden Mathew Street med bl.a. Cavern Club – jeg vil vove at påstå, at det meste af det man som almindelig turist gerne vil opleve i Liverpool kan nås indenfor 20 minutters gang fra hotellet.

Læs også min store guide til seværdigheder i Liverpool.

Jeg håber, at du kunne bruge min lille anmeldelse af hotellet i Liverpool og at du får en fantastisk rejse til det nordvestlige England.

Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til Liverpool.

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler