Få skræddersyet din rejse til Asien – Gratis rejsetilbud

Thailand Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau, der årligt hjælper flere tusinde danskere med at sammensætte drømmerejser til populære asiatiske rejsemål som Thailand og Bali.

Rejsebureauet har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot og de anbefaler kun rejsemål og hoteller som deres rejseagenter selv har besøgt.

Ved at udfylde formularen herunder kan du få hjælp til at skræddersy din perfekte rejse til Asien. Rejsebureauet modtager dine ønsker, ringer dig op til en kort uddybende snak og vil så sammensætte et rejseforslag skræddersyet præcist efter dine ønsker.

Det er gratis og uforpligtende at modtage rejsetilbuddet – rejsebureauet tager et servicegebyr på 600 kr pr person, hvis I vælger at takke ja til tilbuddet. Derefter sørger rejsebureauet for at booke alt fra hoteller til transport lokalt på jeres rejsemål.

Jeg fik selv hjælp af rejsebureauet, da jeg i sommeren 2017 rejste rundt i Thailand og jeg står 100% inde for de rejser de sammensætter.

Udfyld formularen herunder, så er du godt på vej til at få en drømmerejse til Asien.

  • Booking.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Omio er den bedste side til at finde billige tog- og busbilletter i hele Europa.
  • Rentalcars.com er det bedste sted at få overblik over priser på lejebiler