Mange danskere, der skal på storbyferie i Firenze eller generelt bare på ferie i Toscana, lander i Pisa lufthavn.

Derfra vælger de fleste, der skal videre ud til ferieboliger i Toscana at leje bil, mens de der skal på storbyferie i Firenze skal finde transport dertil.

Der går ikke tog fra Pisa til Firenze, så turen foregår i bus.

Køb billet til bussen hjemmefra

Jeg anbefaler altid alle rejsende til at booke lufthavnstransporten hjemmefra.

For det første giver det ro i sindet og som oftest er det også billigere (i hvert fald aldrig dyrere) at købe billetterne hjemmefra.

Dette gælder også til bussen fra Pisa lufthavn til Firenze.

Der er flere forskellige busselskaber, der kører turene fra Pisa til Firenze, men jeg anbefaler Terravision. Dem har jeg gode erfaringer med både i Italien (f.eks. fra Bergamo til Milano) og på rejser til London.

Terravision har eksisteret i mange år, kører rettidige busser i mange lande og har billige billetter, så der er ganske enkelt ikke rigtig grund til at vælge andre busselskaber.

Prisen for en busbillet fra Pisa lufthavn til Firenze centrum er 4,99 euro, når du køber den hjemmefra.

Du køber billetten online og får straks derefter tilsendt billetten på email.

Billetten skal så printes og vises, når du går ind i bussen.

Det er vigtigt, at du husker at printe den – man kan desværre ikke bare vise sin billet på smartphone i busserne.

Du køber billetten online her: http://www.terravision.eu/airport_transfer/bus-pisa-airport-florencebus/ 

Afstand fra Pisa til Firenze

Der er ca 80 km fra Pisa lufthavn til Firenze S.M. Novella, der er Firenzes svar på Hovedbanegården. Bussen kører fra Pisa lufthavn til netop Firenze S.M. Novella uden stop og efter at have sat (de fleste) passagerer af dér, kører den videre til Firenze lufthavn. Du kan således også bruge denne bus, hvis du skal fra Pisa til Firenze lufthavn 🙂

Tidsplan for busser fra Pisa til Firenze:

fra pisa til firenze

Tidsplan gældende i 2015. Klik på billedet og se en opdateret version hos Terravision.

 

Har du spørgsmål til turen?

Tøv ikke – skriv en kommentar herunder, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe.

Jeg har flere gange fløjet til Pisa og derfra taget til Firenze, bl.a. da jeg tidligere i år var på sommerferietur til Toscana 🙂

Hvis du endnu ikke har fundet et sted at bo i Toscana, så tjek lige mit indlæg om den perfekte feriebolig i Toscana her.

Pool i Toscana

Det er uden tvivl den bedste Airbnb bolig jeg har boet i og jeg rejser altså en del 😉

Nå, hav en rigtig god rejse til Pisa, Firenze og Toscana. Skal du videre rundt i landet, så tag eventuelt et kig på min guide til tog i Italien.

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.