Workaway – arbejdsferie for iværksættere

Det blev lige til endnu en rejse for Rejsekris (troede egentlig, at turen til Budapest var sommerens sidste) – i dag er jeg checket-in på iværksættercampen Workaway. Workaway går kort sagt ud på, at 20 iværksættere samles i et hus en times tid udenfor Barcelona og bruger en uge på at arbejde, networke og nyde udsigten. 

For mig, der arbejder med online marketing, ligger det jo lige til højrebenet at tage med på sådan en tur. Jeg kan principielt arbejdet overalt i verden, så længe der er trådløst internet, hvilket betyder, at et luksuriøst hus i Spanien omgivet af ligesindede, er noget nær optimale betingelser. Jeg kom med på et afbud, da Morten fra Undervandsitetet måtte melde afbud og jeg overtog hans billet. Egentlig skulle jeg have været med i juni, men brækkede håndledet få dage før afrejse og meldte afbud. Så det er fedt endelig at være her!

Udover at her er rigtig lækkert, er køleskabet fyldt op med drikkevarer ligesom der er 2 kokke med på turen, som sørger for alle måltider. Med andre ord – man kan holde fuld fokus på at arbejde uden at blive forstyrret, hvis man vil.

Jeg kommer helt sikkert med en længere artikel om en uge, når turen er overstået. Allerede nu kan jeg fortælle, at der kommer en række rigtig flotte billeder – for dælen en lækker udsigt vi har her fra arbejdslokalet (og poolen).

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

Skriv en kommentar