Guide: Køb den rigtige weekendtaske

weekendtaskeDet er vigtigt at have en ordentlig weekendtaske, når man rejser, men det kan være svært at finde den perfekte taske til storbyferien.

I dette indlæg guider jeg dig til køb af weekendtasker og linker til webshops, hvor du kan købe tasker af god kvalitet til billige priser.

Vil du gå direkte til webshoppen med det største udvalg indenfor weekendtasker?

Er du kvinde, klik her.

Er du mand, klik her.

Benyt indholdsfortegnelsen herunder til at navigere i denne guide.

Weekendtaske i god kvalitet og størrelse

rejsetaske mændDet er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når man skal købe en taske til rejsen.

Jeg rejser meget, men det er først for nylig, at jeg har fået investeret i en ordentlig weekendtaske til de klassiske weekendture, hvor jeg kun har håndbagage med ombord på flyet.

Det skete, da lynlåsen på min billige taske gik i stykker, da jeg stod i lufthavnen i Stockholm kl 05 om morgenen.

Det var ikke sjovt, så siden da har jeg investeret i en ordentlig taske, der kan holde til at der bliver hivet lidt i lynlåsen 😀

Det er muligt at købe weekendtasker i god kvalitet helt ned til 400 kroner og det er altså penge, der er givet rigtig godt ud – har jeg måttet sande.

Min nye, seje weekendtaske koster f.eks. kun 365 kr (og der er gratis levering), tjek den ud her.

Weekendtaske til kvinder

Udvalget af tasker til kvinder er enormt på internettet. Der findes dog også rigtig mange tasker online, der ikke er i særlig god kvalitet. Det kan være nemt at lade sig rive med af de billige priser og købe en billig taske. Faktum er dog, at kvalitet og pris som oftest hænger sammen.

Der er dog i særlig grad en undtagelse; nemlig hos Asos, hvor deres eget mærke virkelig er i god kvalitet og priserne er helt i bund. Asos har da også et enormt udvalg af gode & billige weekendtasker til kvinder, både fra deres eget brand, men også fra en lang række af gode mærker. Selvom Asos er baseret i England, så har de gratis fragt og hurtig levering til Danmark 🙂

Du kan se hele det kæmpe udvalg af billige weekendtasker til kvinder hos Asos på denne underside.

En anden webshop, der har et virkelig stort, godt og varieret udvalg af weekendtasker til kvinder (og mænd for den sags skyld), er Zalando. Herunder har jeg fundet frem til et par gode weekendtasker til billige priser, men hvis du bare gerne vil se hele udvalget, har jeg lavet et link til alle weekendtasker til kvinder hos Zalando – klik her & se dem.

rejsetaske herschel

Grå Herschel taske i perfekte mål – 749 kr. En virkelig god taske fra det anerkendte Herschel, som er synonym for god kvalitet. Min kæreste har denne taske og den er rummelig nok til en klassisk 4-dages storbyferie.

Tasken koster 749 kr og kan købes lige her.

blomstret weekendtaskeCath Kidston blomstret taske – 399 kr. Endnu en taske i de perfekte 55x35cm mål, der kan bruges som håndbagage på de fleste fly og er rummelig nok til en længere tur væk hjemmefra.

Køb den online – klik her.

even&odd weekendtaske

Even&Odd, “den perfekte weekendtaske” – 399 kr. I anmeldelserne bliver den nævnt som værende den perfekte weekendtaske. Den har en god størrelse og har flere gode rum, så man kan dele sine ejendele op og f.eks. hurtigt finde sin mobil eller makeup.

Du finder tasken ved at klikke her.

 • Udvalget er virkelig stort og varieret, så hvis du ikke bryder dig om en af ovenstående weekendtasker, kan du med fordel blot klikke dig ind & selv surfe rundt. God jagt 🙂

Weekendtaske til mænd

For mænd gælder det ligesom hos kvinderne, at der er mange billige tasker på markedet. Her findes der en række fremragende producenter, som laver billige weekendtasker af god kvalitet. F.eks. er et mærke som River Island dygtige til at lave god kvalitet til gode priser.

weekendtaske mændJeg vil gerne fremhæve den engelske webshop Asos, der har samlet utrolig mange fede tasker fra forskellige brands.

Der er både de lidt dyrere mærker som Fred Perry og Fjallraven, men også billigere modeller fra f.eks. Asos’ eget mærke, hvor kvaliteten også er fremragende.

Jeg har lavet et specielt link, der viser samtlige weekendtasker til mænd hos Asos.

Kig på de over 70 tasker tasker ved at klikke her.

En anden webshop med weekendtasker til mænd er Zalando. En af de shops, der har det bedste udvalg, når det kommer til weekendtasker til mænd – både når det kommer til pris og kvalitet.

Du kan gå direkte til hele udvalget af weekendtasker til mænd hos Zalando ved at klikke på dette link.

Størrelse på taske i håndbagage

Her afhænger det lidt af, hvilket flyselskab du rejser med. Der er dog en god hovedregel, der siger at de fleste flyselskaber tillader håndbagage 55cm høj og 40cm dyb.

Det er desuden de færreste flyselskaber, der vitterligt står klar med målebåndet og tjekker, hvor stor ens taske er. Særligt ikke hvis man kommer med en decideret taske og ikke en egentlig kuffert.

Det kan derfor godt svare sig blot at købe en mindre weekendtaske og undlade at spendere penge på en decideret kuffert, hvis man f.eks. skal på weekendtur til Berlin. Det er billigt at købe flybilletter, hvis man blot rejser med sin håndbagage. Det flyselskaberne tjener penge på nu om stunder er bl.a., når vi vælger at checke bagage ind.

Hvis du vil spare penge på din rejse giver det derfor god mening at købe en weekendtaske, der er rummelig og så nøjes med den som din primære taske på ferien.

Husk dog at du kun må medbringe væsker i beholdere på under 100ml og at de skal pakkes i den specielle pose med lukkemekanisme. Denne pose kan du få gratis ved security-check i Københavns Lufthavn. Læs evt mere om regler for håndbagage i CPH her.

Jeg håber, at du med denne guide har fundet frem til en god weekendtaske til din storbyferie 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

2 kommentarer

 • Bettina

  Tak for megen nyttig info i alle dine forskellige guides.
  Jeg står selv og skal til London og vi har lige set på min datters lille kuffert. Den hedder 55x35x22 i målene. Altså er den jo ikke så bred som den må være, til gengæld er den 2 cm dybere/vidde. Tror du det er et problem?
  Jeg kan se at flere af de du har linket til, har noget mere vidde, den fra Herschel
  NOVEL er 28 (mod de angivne 20).

  januar 15, 2017 at 7:01 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Bettina

   Jeg rejser gerne 10-15 gange om året, så det er altså dobbelt så mange flyrejser og det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg nogensinde har skullet “vise” min håndbagage. Så selvom din datters kuffert er en anelse for stor til egentlig at kunne klare kravene, så er det altså ikke noget jeg ville tage så tungt. Mit bud er, at der ingen problemer er – personligt ville jeg blot tage kufferten med.

   Håber I får en god tur til London 🙂

   januar 16, 2017 at 3:10 pm

Skriv en kommentar