Rejsekris Tours

Et rejseselskab, der skræddersyer rejser specifikt efter dine ønsker og budget. Medlem af Rejsegarantifonden nr 2929.

Hvem?

Mit navn er Kristoffer Føns, jeg er rejseguide og stifter af Rejsekris Tours. Min baggrund i rejsebranchen er, at jeg i 2013 startede rejsebloggen Rejsekris.dk.

 

Rejsebloggen har gjort, at jeg har rejst ekstremt meget de seneste år og samtidig modtager jeg dagligt henvendelser fra læsere, der har brug for hjælp til at planlægge en rejse.

 

Jeg har startet mit eget rejseselskab for at bruge min erfaring til at hjælpe andre rejsende med at få uforglemmelige ture til de destinationer, jeg kender bedst og holder mest af.

rejsekris skotland

Hvad?

Jeg sammensætter udelukkende rejser til destinationer jeg kender godt og ofte besøger. Alle rejser er skræddersyet specifikt efter jeres ønsker, så uanset om I er et par, der vil på weekendtur til London eller I er en 9. klasse, der skal til Skotland, så kan jeg sammensætte rejsen for jer.

 

På en Rejsekris Tour booker I selv flybilletterne, men derfra sørger jeg for alle andre aspekter af jeres tur og kommer med forslag til aktiviteter. Jeg kender mine destinationer til punkt og prikke; lige fra klassiske seværdigheder til ukendte oplevelser og specielle udflugter.