Svenske ferieboliger tæt på skisportssteder

hytte i SverigeDet kendte Game of Thrones citat “Winter is coming” er mere relevant end længe, det er i sandhed blevet koldt udenfor og vinteren banker på inden længe.

Vinter betyder skiferie for mange danskere og med Sverige som nabo behøver en skiferie ikke være særlig mange timer væk.

I samarbejde med Sommerferie.nu kommer herunder et indlæg til inspiration for dig, der overvejer at booke en feriebolig i Sverige tæt på skisportssteder.

Hvorfor ikke udnytte vores smukke og idylliske naboer som feriedestination? Spar flybilletter og tag bilen på broen over Øresund til svenskerne, for en ferie i en vildere natur og idylliske beliggenheder. For at gøre ferien endnu billigere, kan jeg anbefale at benytte sig af privat udlejning. Du finder et stort udvalg af  for eksempel hytter i Sverige på sommerferie.nu.

Det er for eksempel muligt at leje sig ind på et smukt hus, der ligger 1 times kørsel fra Helsingborg og 1,5 time fra Malmø, så der er også rig mulighed for at opleve de to hyggelige byer på ferien. Huset er situeret i et smukt område på en klippegrund. Det er i gåafstand til en vandfald og en sø med klipper og er altså ideelt til flotte vandreture. Huset har en rummelig træterrasse med vidudsigt. Det har plads til seks sovende person fordelt på 2 værelser.

Her er det desuden muligt at tage på ture til spændende dyreparker med blandt andet elge og ikke langt er det muligt at tage på udflugt til Knäred, der blandet andet har opvarmede friluftsbade. Huset koster 1.900 kr at leje om ugen uden for højsæson og i højsæsonen, det vil sige i skolesommerferien, koster huset 3.900 kr at leje om ugen.

Bo som Emil fra Lønneberg i Sverige

Et andet eksempel på en skøn hytte i Sverige er beliggende i Småland. Huset beskrives som “Emil fra Lønneberg”-huset, der har plads til 6 personer på 2 soveværelser. Huset har en kæmpe grund på 5.000 kvm og tilhørende skov, som er oplagt til lange vandreture – noget man ikke ser i Danmark. Desuden har huset pejs, tv og internet.

Af aktiviteter i nærheden ligger huset kun 3,5 km fra bade og fiskesø i Åsnen, 154 km fra Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby og kun 100 km fra Isaberg, hvor det er muligt stå på ski. Med andre ord, giver dette hus og dets beliggenhed rig mulighed for masser af aktiviteter uanset hvad man er til. Huset koster 4.500 kr at leje uden forhøjsæson og i lavsæson koster det 6000 kr.

Ved Hallandsåsen ligger endnu et idyllisk mørkerødt træhus. Denne skønne feriebolig er ikke langt Vallåsen og giver altså også en god mulighed for en komme en dag eller to på ski. Dette hyggelige hus ligger lige ned til en lille å. Her kan sove 4 personer i alt, fordelt på et soveværelse og en sovesofa i stuen. Indretningen er desuden virkelig gennemført i idyllisk svensk-sommerhus stil. Derudover ligger der en legeplads 10 m fra huset, så børnene kan underholde sig selv.

Gæsteindlæg skrevet af Jonas fra Føns.com.

Mere om Sverige:

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar