Rejsetilbud: forlænget sommer-weekend i London – Spar op til 61%

london

Som noget nyt på Rejsekris præsenterer jeg hermed en ny kategori, hvor jeg fra tid til anden vil sammensætte gode rejsetilbud. Jeg bruger i forvejen meget tid på research af hoteller og destinationer, som jeg gerne vil videregive.

Dagens rejsetilbud er en forlænget weekend i en by, der står mit hjerte nær – London. Priserne er fundet på rejsedatoerne 14-17. juli, torsdag til fredag i London med gode chancer for godt vejr. Det bliver ikke meget bedre! 😀

Hotel

Dagens tilbud er på det fine Mint Hotel Westminster (der er en del af Hilton-gruppen), der ligger blot 800 meter fra Big Ben i centrum af London. Hotellet er virkelig perfekt beliggende for en tur til London, har gratis Wi-Fi, træningscenter og utroligt flotte værelser.

Normalprisen for et værelse på hotellet er 3.111 kr, men kan lige nu bookes til kun 1.864 kr – link til hotellet på Trivago her.

Hotellet har 4,5 stjerner på TripAvisor – se anmeldelser fra tidligere gæster her.

Klik på billedet og se hotellet

Klik på billedet og se hotellet

Fly til London

Der er utallige afgange til og fra London på de nævnte datoer. Billigst er det med Ryanair, hvor det kan gøres for 741 kr retur. Ryanair (og Easyjet) har rigtig mange afgange, så søg løs og find de tidspunkter, der passer jer bedst. Nedenstående ville jeg nok snuppe:

Klik på billedet og gå til Momondo

Klik på billedet og gå til Momondo

Flypriserne er fundet hos Momondo.

Lufthavnstransport

Transporten fra Luton til London kan gøres for ned til 100 kr. Se min store guide til transport fra Luton til London på dette link.

Mere om London

Læs mere om London her:

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

Skriv en kommentar