Rejsebloggen er online

Første indlæg på en ny blog er altid lidt spøjst. Enten giver man den bare gas fra starten og blogger som om man aldrig har lavet andet – eller også skriver man et ‘det her er mit første indlæg og nu er bloggen online’. Jeg har ingen kommentarer til, hvad jeg har valgt. 

Det er mig, der er Rejsekris – den glade rejsende, som har mange gode tips til alskens forskellige destinationer i verden. Indtil videre kan jeg kun prale af at have besøgt Europa og Nordafrika, men jeg regner ikke med at gå i graven, urnen eller hvad jeg finder på til den tid, før jeg har besøgt alle verdens kontinenter. Det kan du følge, hvis du ellers bliver hængende på Rejsekris.dk så længe – jeg lover, at der bliver gjort noget rigtig godt ved designet meget snart.

Rejsekrisser

Her ses Rejsekris med sin mormor. Kan du gætte, hvor i verden vi er?

Min yndlingsby er London, så jeg går ud fra, jeg kommer til at skrive en god del om den engelske hovedstad her på rejsebloggen. Strukturen bliver sådan, at jeg opretter mine forskellige destinationer som kategorier, hvilket betyder, at strukturen bliver i denne stil: gå til Rejsekris.dk/london og læs alt om London, Rejsekris.dk/berlin for alle indlæg om Berlin osv. Der er af utrolig gode grunde ikke det store at se lige nu, men det kommer og det bliver helt vildt fedt!

Hvis du er et dejligt menneske, opfordrer jeg dig til at følge Rejsekris på Facebook, cirkle Rejsekris på Google+ og måske give en 20’er til en hjemløs. Så har du i hvert fald gjort en stak rigtig gode gerninger på bare én dag.

Rejsekris ønsker dig en henrivende dag 🙂

 

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

Skriv en kommentar