Planlæg din storbyferie til London med London Eksperten

kristoffer føns

Hvis du har læst med på rejsebloggen her i længere tid og måske fulgt med på Facebook, så vil du vide, at mit hjerte banker endnu stærkere, når der står London på flybilletten. Derfor startede jeg for et års tid siden hjemmesiden Storbritannien.dk, hvor jeg i endnu højere grad end her skriver om rejser til London.

Det uden tvivl mest læste indlæg på Storbritannien.dk er min guide til, hvordan man kommer fra Luton lufthavn til det centrale London. Noget der da også kan være særdeles træls (flyv til Gatwick eller Heathrow, hvis du har muligheden!) og jeg har fået rigtig mange kommentarer med spørgsmål til konkrete rejseplaner fra danskere, der skal til London via Luton.

Dem har jeg forsøgt at svare efter bedste evne, men har også matte sande, at det altså er tidskrævende at researche og svare på de mange kommentarer.

Rejsekonsulent med fokus på rejser til London

Derfor søsatte jeg en service, hvor jeg laver en skræddersyet rejseplan til den rejsende. Dér giver jeg en komplet guide til, hvordan den rejsende kommer fra lufthavnen og hele vejen til hotellet i London. På knap en måned har jeg nu lavet 30 rejseplaner – med meget glade kunder til følge.

London EkspertenDet har givet mig blod på tanden og lyst til at hjælpe med flere dele af rejsen til London. Derfor har jeg nu lanceret en ny service, som har fået navnet London Eksperten.

I London Eksperten vil jeg hjælpe danskere med alle aspekter af deres rejse til London. Således har jeg lavet en pakke, som jeg kalder London Pakken. London Pakken indeholder anbefaling af 3 hoteller i den prisklasse køberen angiver, skræddersyet rejseplan for lufthavnstransporten til hotellet og information om seværdigheder & offentlig transport i London.

Før jeg lancerede London Eksperten havde jeg en masse løse ideer, men var ikke 100% sikker på, hvad min service helt konkret skulle indeholde. Derfor skrev jeg ud til alle, der har hentet min gratis e-bog om seværdigheder i London og spurgte dem ganske enkelt; hvad har været en udfordring ved selv at planlægge rejsen til London?

De mange super gode svar var med til at forme mit ‘produkt’, som jeg altså har kaldt London Pakken.

Jeg glæder mig virkelig til at hjælpe med at give flere danskere en god storbyferie i London! Hvis du vil følge London Eksperten specifikt, så kan du ‘like’ på Facebook på dette link: https://www.facebook.com/londoneksperten/

Det ville glæde mig 😀

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

2 kommentarer

 • Line

  Hej hej. Laver du stadig rejseplaner fra lufthavn til hotel og retur? Vh Line

  januar 9, 2017 at 8:25 pm
  • Kristoffer Føns
   Kristoffer Føns

   Hej Line

   Nej, det er jeg desværre stoppet med, da det tog for meget af min tid og jeg ville fokusere på andre projekter.

   januar 10, 2017 at 10:07 am

Skriv en kommentar