Opdatering på indlæg om transport Stansted-London

Hej venner. Jeg har netop opdateret mit meget populære indlæg om, hvordan man nemmest kommer til/fra Stansted-London. Da jeg senest var i London (starten af juli) opdagede jeg nemlig en ny rabat, hvis man tager toget. Desuden er der opdateret med, hvordan man nemmest kommer til lufthavnen fra det centrale London, hvis man rejser om natten. 

Indlægget findes her: https://rejsekris.dk/fra-stansted-til-central-london

Jeg håber, at I alle har nydt sommeren og har fået rejst en masse. Personligt er det blevet til en enkelt afstikker til London og så går turen ellers snart til Berlin og senere på efteråret Edinburgh (læs guide om Edinburgh her) & Glasgow – meget mere derom senere! 🙂

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

6 kommentarer

 • Lise Larsen

  Hej Kris,

  min mand og jeg rejser til London på lørdag. Vi satser på at tage toget fra Stansted til Liverpool st. da vi lander tidligt lørdag morgen. Kan du hjælpe med hvordan vi kommer nemmest til The Westbridge, 335-337 High Street,
  London, E15 2TF .

  På forhånd mange tak.
  Venlig hilsen
  Lise Larsen

  juni 16, 2015 at 7:45 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Lise

   Hvis I tager med undergrundsbanens Central Line fra Liverpool St og står af på Stratford St, kan I gå de sidste ca 600 meter hen til jeres hotel – det tager i alt knap 20 minutter.

   God tur

   juni 16, 2015 at 11:21 am
 • Lone

  Det var da alletiders at man sådan kan spørge dig om noget.
  Sidst jeg var i London havnede jeg på en metrostation (vi skulle på Jamies italian på Covent Garden), hvor jeg blev nødt til at tage en elevator op for at komme ud af stationen. Jeg lider voldsomt af klaustrofobi og nu ligger jeg søvnløs over, hvis jeg igen skulle havne på en metrostation med eneste udgang værende elevator.
  Jeg har haft skrevet til Tlf i London, men ikke fået svar.
  Har du nogen mulighed for at oplyse mig om, hvilke stationer der kun har elevatorer ell. kan hjælpe mig videre med at finde ud af det.
  Det ville betyde rigtig meget for mig.
  Sekundært ville jeg gerne, hvis du kunne hjælpe mig med, hvordan jeg kommer fra det centrale London (ell. Putney Bridge) til fodboldstadionet i Tottenham. Det drejer sig om en søndag -jeg har ladet mig fortælle at toget til Tottenham ikke kører om søndagen.
  På forhånd 1.000, 1.000 tak
  Lone

  september 2, 2015 at 10:44 am
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Lone

   Beklager, men jeg ligger desværre ikke inde med information om tube-stationer med elevator. Jeg ved dog, at du bør holde dig fra stationen Lancaster Gate. Men hvorfor ikke tage bussen? Det koster kun 1,5 pund for en busrejse og så kan man køre så langt man vil. Derudover vil du se meget mere af byen. Brug evt Google Maps’ ruteplanlægger til at tjekke bustider, det fungerer super!

   Og med hensyn til at komme fra Putney Bridge til White Hart Lane, så kan du igen tjekke tider og ruter med Google Maps.

   God tur 🙂

   september 2, 2015 at 10:49 am
 • Mette

  Hej Kris,

  Vi har netop bestilt rejse til London og fulgt dine anbefalinger mht hotel – Vi ankommer mandag aften kl 21.40 – hvordan kommer vi lettest til Hotel Alexandra, Sussex Garden?

  Pft
  Mette

  september 6, 2015 at 8:03 pm
  • Kristoffer Føns
   Rejsekris

   Hej Mette

   Det lyder godt, håber I får en fed tur! 🙂

   Jeg vil anbefale jer at tage en National Express bus fra lufthavnen til Marble Arch og derfra gå i ca 10-15 min hen til hotellet. Det tager ca en time fra Stansted til Marble Arch. Book billet hjemmefra, så I er sikre på at have plads i bussen: https://rejsekris.dk/link/national-express

   september 7, 2015 at 9:28 am

Skriv en kommentar