Nomadic Danes – på cykeltur gennem Europa

nomadic danesJeg kom lige i tanke om, at jeg slet ikke har fået omtalt de såkaldte Nomadic Danes her på bloggen. Så det må jeg hellere få gjort!

Bag Nomadic Danes finder vi et kærestepar bestående af de to iværksættersjæle Celia Schow og Hans Jonas Hansen. Jeg har chattet en del med Celia (der også driver skønhedsbloggen Sarthud.dk), da vi begge har en stor interesse for affiliate marketing, og har også fået et godt indtryk af herren i forholdet. Her er virkelig tale om et par, der har mod til at føre det liv de drømmer om.

Cykel-sommer i Europa

For et par måneder siden startede de en længere cykeltur. De startede i København og holdt første gang et længere holdt i Berlin. Nu, 12. september, er de nået til Marseille og har dermed tilbagelagt 2731 kilometer på cykel ned gennem Europa! De har lavet en fed feature på deres hjemmeside, hvor man kan følge med i, hvor langt på ruten de er nået – tjek det ud her.

Nomadic Danes’ plan er at ramme Rom inden længe. Så vidt jeg har forstået på Celia, rejser de en smule rundt i Europa, hvorefter turen går til Sydamerika. Disse ture kan lade sig gøre pga vores ven internettet. Både Celia og Hans arbejder online, hvilket i princippet betyder, at de kan udføre deres arbejde fra en hængekøje på en eksotisk strand – eller fra et telt på en campingplads i Holland.

At parret har taget springet, opsagt lejlighed og sagt farvel til det trygge liv i København, er ganske enkelt beundringsværdigt. Jeg har tit drømt om at tage en måned i England, hvor der skulle være tid til at se andet end det travle liv i London og virkelig lære landet at kende. En måned bliver det nok ikke til, men jeg regner med at tage en længerevarende rejse i Storbritannien inden alt for længe.

Jeg opsiger dog nok ikke lejlighed og job 😉

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

1 kommentar

  • Celia

    Tak for de søde ord, Rejsekris! Det er fedt at se, at du følger med. 🙂 håber, at du snart tager springet og tager en lang tur til Storbritannien! Jeg glæder mig til at følge med. 🙂

    Kram til dig!

    september 12, 2013 at 9:12 am

Skriv en kommentar