Mød flyselskabets & hotellets værste mareridt

justin lee ross

Jeg faldt over en ret sjov video med jetsetteren og den selverklærede “JewJetter” Justin Ross Lee. Justin er en af de mange travelhackers, der udnytter flyselskaber og hoteller.

De mere traditionelle travelhackers benytter f.eks. et kendt trick i USA; man opretter et kreditkort via flyselskabets bonus-program og får f.eks. 50.000 ‘miles’ at booke flybilletter for. I Danmark har vi desværre kun SAS Eurobonus, der er nogenlunde i samme stil – systemet er dog på ingen måde ligeså givende som i USA, så det er de færreste, der rent faktisk får noget ud af Eurobonus programmet.

Justin Ross Lee er ikke nogen traditionel travelhacker. Han har gjort en dyd ud af at manipulere flyselskaber og hoteller, hvilket ser ud til at lykkes meget godt for ham.

Mød den hamrende ucharmerende personlighed i videoen herunder:

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

2 kommentarer

  • Nederlandsevereniging

    Sikke en… Personlighed. Jeg ville til gengæld ønske at vi havde noget nær det samme system her med 50.000 point! Det kunne jeg komme rigtig langt og vidt omkring for 🙂

    februar 9, 2016 at 3:41 pm

Skriv en kommentar