Efter tidligere at have boet i København & Berlin og sukket efter at bo i London går turen nu til Skotlands hovedstad, Edinburgh. 

Fra 1. januar flytter jeg til Edinburgh, hvor jeg skal bo i minimum 5 måneder sammen med min kæreste, der skal studere et semester på Edinburgh Uni. Som du måske ved, er jeg selvstændig online marketing konsulent, når jeg ikke bruger tiden på mine rejseblogs. Det betyder, at jeg kan følge drømmen om at arbejde overalt i verden, så længe jeg har min computer og noget internet. Det er så fedt! 😀

At jeg skal bo i en af verdens smukkeste byer kommer naturligvis til at betyde, at jeg vil skrive en del indlæg derom. Både om selve Edinburgh, men også Skotlands andre skønheder såsom Lock Ness, højlandet og naturligvis den pulserende Glasgow. Der vil dog højst sandsynligt ikke komme voldsomt mange indlæg om Skotland her på Rejsekris.

Som du måske ved, startede jeg for få måneder siden nemlig Storbritannien.dk, hvor jeg forsøger at holde alle indlæg om rejser til Storbritannien. Storbritannien.dk modtager allerede på daglig basis flere hundrede besøgende, der primært leder efter ferielejlighed i London eller vil blive klogere på offentlig transport i London.

Jeg ser dog frem til både at bo i Edinburgh og samtidig udvide sektionen om Edinburgh & Skotland. Du kan se alle indlæg om rejser til Edinburgh her.

Så om et par måneder er jeg forhåbentlig både ekspert i rejser til London og Edinburgh 😀

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.

Om Rejsekris

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk skriver jeg om mine egne rejser og udarbejder samtidig rejseguides til bl.a. seværdigheder, transport og overnatning. Mit mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge din rejse hjemmefra, så du trygt kan tage afsted med ro i maven og styr på alle detaljer. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.