Jeg skal bo i Edinburgh

Efter tidligere at have boet i København & Berlin og sukket efter at bo i London går turen nu til Skotlands hovedstad, Edinburgh. 

Fra 1. januar flytter jeg til Edinburgh, hvor jeg skal bo i minimum 5 måneder sammen med min kæreste, der skal studere et semester på Edinburgh Uni. Som du måske ved, er jeg selvstændig online marketing konsulent, når jeg ikke bruger tiden på mine rejseblogs. Det betyder, at jeg kan følge drømmen om at arbejde overalt i verden, så længe jeg har min computer og noget internet. Det er så fedt! 😀

At jeg skal bo i en af verdens smukkeste byer kommer naturligvis til at betyde, at jeg vil skrive en del indlæg derom. Både om selve Edinburgh, men også Skotlands andre skønheder såsom Lock Ness, højlandet og naturligvis den pulserende Glasgow. Der vil dog højst sandsynligt ikke komme voldsomt mange indlæg om Skotland her på Rejsekris.

Som du måske ved, startede jeg for få måneder siden nemlig Storbritannien.dk, hvor jeg forsøger at holde alle indlæg om rejser til Storbritannien. Storbritannien.dk modtager allerede på daglig basis flere hundrede besøgende, der primært leder efter ferielejlighed i London eller vil blive klogere på offentlig transport i London.

Jeg ser dog frem til både at bo i Edinburgh og samtidig udvide sektionen om Edinburgh & Skotland. Du kan se alle indlæg om rejser til Edinburgh her.

Så om et par måneder er jeg forhåbentlig både ekspert i rejser til London og Edinburgh 😀

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar