Hvad laver en rejseblogger?

kristoffer føns

Nuvel, jeg er nok ikke en traditionel rejseblogger, som rejser verden rundt og arbejder lidt fra en laptop i strandkanten. Den slags rejseblogger tror jeg forresten ikke, at der findes særlig mange af. I dagens indlæg vil jeg dog komme ind på, hvad jeg får mine dage til at gå med.

Rejsekris på arbejde

Som du ved, hvis du har læst på min underside med rejsetips, så vil du vide, at jeg også tjener penge på Rejsekris.dk. Det foregår f.eks. når nogen booker hotel i London via mit link til Hotels. Det kan dog også være på f.eks. togbilletter.

Derfor bruger jeg en del tid på at udarbejde indlæg og guides til diverse storbyer i Europa. Min guide til transport fra Barcelona lufthavn til centrum er et særligt hit blandt læserne her i sommerperioden, hvor mange danskere rejser til den spanske by – og gerne vil helt ind til deres hotel i Barcelona 😀

Så på den måde tjener jeg nogen penge – langt fra noget jeg bliver super rig af og jeg kan f.eks. ikke leve af at være rejseblogger på denne måde, desværre 😀

paris eiffeltårnJeg er dog i den heldige situation, at jeg er selvstændig og dermed kan planlægge min arbejdstid således, at jeg kan rejse en del. På mine rejser researcher jeg til fremtidige indlæg (f.eks. til en guide til seværdigheder i Paris og lignende), så det er ikke altid ligeså glamourøst som det ser ud til på Instagram – der bliver også arbejdet igennem på de fleste af mine rejser, så det er ikke bare ferie.

Hvad laver jeg udover at arbejde med rejser?

Jeg laver online markedsføring for diverse webshops og firmaer. I dag har jeg f.eks. arbejde med Senior24.dk på programmet, så det er meget langt fra arbejdet med rejser. Jeg hjælper mine kunder med at få flere besøgende via Google, jeg skriver tekster til deres websites og jeg hjælper lidt med sociale medier.

Jeg tror det er de færreste danske rejseblogger, der kan leve 100% af deres blog – det kan nok tælles på en enkelt eller to hænder, hvor mange danskere, der er rejsebloggere på fuld tid. Det lyder ellers så glamourøst – bare at være rejseblogger 😀

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar