Se dansk fodbold og håndbold i London

london skylineMange danskere tager på storbyferie i London med fodbold for øje. Der er mange klubber at vælge imellem, hvor de største må siges at være Chelsea, Tottenham og Arsenal.

Ikke desto mindre er der også mange danskere, der enten bor i London eller er på ferie, som gerne vil se dansk fodbold. Jeg har selv været i byen og haft brændende ønske om at se mit hold (Brøndby) spille en vigtig kamp.

Dengang kendte jeg ikke pubben The Famous Three Kings, men det gør jeg nu! På denne store pub, der ligger i West London, er der gode muligheder for at se dansk Superliga fodbold. I skrivende stund (januar 2015) poster de altid deres ugentlige program på deres Facebook-side, så man kan finde ud af om de viser ens fodboldkamp.

Derudover kan man jo altid lige smide en besked til dem derinde. De her naturligvis også en hjemmeside, hvor man faktisk har mulighed for at bestille bord etc: https://www.facebook.com/Famous.3.Kings/

Pubben er beliggende lige ved West Kensington tube station, så den er ganske nem at komme til:


Udover at vise dansk fodbold, har de også håndbold på programmet. Nu er det jo snart VM i håndbold, hvor Danmark umiddelbart har gode chancer, så hvis du er i London under slutrunden, kan du følge kampene på Famous Three Kings.

danske kampe på pub i london

Det skal lige siges, at jeg intet med pubben har at gøre – indlægget her skal ganske enkelt ses som en service til dig, der skal til London og gerne vil følge lidt med i dansk sport 🙂

Skriv gerne en kommentar, hvis du kender andre pubber i London, der viser dansk sport – lad os hjælpe hinanden 😉

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

Skriv en kommentar