Book billige hoteller her

Gå til Hotels.com & søg bland flere tusinde billige hoteller.

Jeg benytter mig altid af Hotels.com, når jeg tager på storbyferie og har ganske enkelt intet dårligt at sige om portalen.

Til gengæld er det nemt at booke og der er nogen gode søgeparametre, der gør det nemt f.eks. at finde et billigt hotel i centrum af London.

Ligeledes kan man ‘ticke’ af til venstre på siden og f.eks. finde et hotel tæt på Alexanderplatz, hvis turen går til Berlin.

Læs også mine anmeldelser & guides til at booke billige hoteller i følgende byer:

Jeg har en såkaldt affiliate-aftale med Hotels.com, der gør at jeg modtager kommission, når en besøgende klikker på mit link og booker hotel. Det bliver hverken dyrere eller billigere for dig, hvis du vælger at benytte mit link – til gengæld bliver jeg super glad og denne affiliate-aftale er med til at holde hjulene i sving her på rejsebloggen.

Jeg hjælper på daglig basis en del rejsende, der bl.a. skriver kommentarer her på bloggen, og jeg elsker det, men det er tidskrævende og derfor har jeg disse affiliate-links tilknyttet. Jeg kunne også have valgt at linke til andre booking-platforme, men jeg synes oprigtigt, at Hotels.com er den bedste og det er også den jeg bruger, når jeg selv booker hotel.

Jeg synes, det er fedt at hjælpe og hvis jeg samtidig kan tjene et par kroner på det, er det ganske enkelt win/win 🙂

Planlæg din rejse 👇🏻

  • Hotels.com er min foretrukne hotel-booking portal med gode tilbud i hele verden
  • Discovercars.com er det bedste sted at søge efter billeje. Der kan du sammenligne priser på billeje hos de bedste selskaber som Avis, Hertz, Europcar m.m..
  • Escapeaway er et rejsebureau, hvor du selv kan vælge fly og hotel, men hvor du får samtidig får al trygheden og garantien ved en pakkerejse
  • Get Your Guide er en portal, hvor du kan booke billetter til seværdigheder, udflugter på rejsemål og diverse transportbilletter
  • Flypenge.dk kan skaffe dig op til 4.500 kr i kompensation pr passager, hvis du har oplevet forsinket eller aflyst fly indenfor de sidste 3 år.