Billige rejser til sydens sol – kom væk fra det grå vejr!

Malaga Sommeren i Danmark har atter skuffet os alle (se bare de seneste prognoser) og de fleste sidder nok og drømmer om at slippe væk med en rejse sydpå.

Selv har jeg været afsted 17 dage til Paris, Toscana og Rom her i starten af juli, men jeg har alligevel mod på mere eftersom der er 17 grader og regn her i Danmark. 

Jeg kunne derfor ikke dy mig for at undersøge, hvor man kan rejse billigt hen i august, hvis man ønsker en anelse solstråler og temperaturer over 20 grader.

I min lille undersøgelse har jeg taget et kig på priserne på flybilletter til sydeuropæiske storbyer, der ligger tæt på kysten eller har mange hoteller med pools.

Husk på, at jeg blot har valgt en række tilfældige datoer og at priserne på flybilletter er dynamiske. Du kan derfor uden tvivl finde billigere afgange, hvis du er fleksibel med rejsedagene.

Læs med herunder – måske du kan blive inspireret til en lille sommerferie. Du kan selv søge efter billige flybilletter hos Expedia.

Rejser til sydens sol

Barcelona

Priser på flybilletter til Barcelona fra København (og hjem igen) 19. til 23. august: 1.526 kr ud med Norwegian hjem med Vueling.

hotel ved strand i barcelonaBarcelona er som bekendt en af de bedste europæiske steder at rejse hen, hvis man vil kombinere storbyferien med strandture. Med temperaturer omkring de 30 grader og en flyvetid på blot et par timer er det da også nærliggende at tage en smuttur til Barcelona.

Læs her om hoteller i Barcelona tæt på stranden.

Rom

Priser på flybilletter til Rom fra København (og hjem igen) 20. til 23. august: 1.485 kr med EasyJet.

I den italienske hovedstad er der garanti for sol og varme i sommermånederne. Jeg har selv lige besøgt Rom og kan skrive under på, at byen i den grad er et besøg værd. Du gør dog klogt i at booke et hotel i Rom med pool, hvis du rejser i sommerperioden – det er uden tvivl pengene værd.

Læs mit indlæg om hoteller i Rom.

Nice

Priser på flybilletter til Nice fra København (og hjem igen) 18. til 22. august: 1.264 kr med Norwegian.

nice strandNice på den franske sydkyst er eftersigende et besøg værd. Personligt har jeg endnu til gode at opleve Nice, men jeg ved (fra Tour de France) at byen har en fantastisk strandpromenade og at man på ganske kort tid kan være væk fra storbyen og udforske områdets flotte natur.

Malaga

Priser på flybilletter fra København til Malaga (og hjem igen) 26. til 30. august: 1.726 kr med Norwegian.

Malaga er beliggende på Spaniens solkyst. At stedet omtales som solkysten er naturligvis ikke tilfældigt – der er ganske enkelt rigtig fine chancer for at blive varmet godt igennem af solens stråler.

Malaga

Budapest

Priser på flybilletter fra København til Budapest (og hjem igen) 24. til 28. august: 947 kr med Norwegian.

Den ungarske hovedstad ligger ganske vist ikke ud til havet, men ikke desto mindre er Budapest én stor badeby. Byen er verdenskendt for sine mange termiske bade og swimmingpools. Læg dertil, at vejret i Budapest er helt fantastisk om sommeren plus det faktum, at det er ekstremt billigt både at leve og bo i Budapest.

Jeg har også skrevet om hoteller i Budapest.

Berlin

Priser på flybilletter fra København til Berlin (og hjem igen) 13. til 16. august: 885 kr med EasyJet.

 

Berlin er ganske vist ikke en sydeuropæisk badeby, men vejret i den tyske hovedstad plejer gerne at være en 10 grader bedre end i Danmark om sommeren. Derudover er Berlin perfekt, hvis du blot vil afsted på en weekendtur, da turen tager knap en time i fly og det er billigt både at overnatte og spise i byen.

badeschiff berlinDet kan også nævnes, at der opføres konstruerede strande langs Spree (f.eks. Badeschiff), hvor der også er swimmingpools. Så det er til at holde ud at være i Berlin selvom vejret er godt. Tak til Klaus for tippet!

Læs her om billige hoteller i Berlin.

Mens jeg har skrevet dette indlæg siler regnen ned her i København… Jeg bliver nødt til at rejse igen denne sommer! Ganske vist har jeg booket mig ind i en ferielejlighed i London senere i august, men det er ikke helt nok.

Brug selv Expedia til at tjekke aktuelle priser på flybilletter, klik dig ind her. Du kan også tage et kig på en af mine tidligere undersøgelser, hvor jeg kigger på billige flybilletter fra København.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Jeg er ekspert i rejser til London & har en bred viden om rejser til mange andre europæiske storbyer. Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her.

1 kommentar

  • Anja Hansen

    Super fedt indlæg! Jeg er også selv helt vild med rejser – især udveksling har gjort indtryk på mig.

    august 4, 2015 at 11:09 am

Skriv en kommentar