Billige flybilletter fra København – Få overblikket her

billige flybilletter fra københavnKøbenhavns Lufthavn er en af Nordens største og udbuddet af flybilletter er stort, men hvilke rejsemål er det nemmest at finde billige flybilletter til?

Det har jeg undersøgt og deler naturligvis resultatet her på bloggen. Undersøgelsen bygger på data fra flysøgemaskinen Expedia.

Jeg har taget udgangspunkt i en returrejse fra Københavns Lufthavn med afgang torsdag og hjemrejse søndag, en klassisk weekendferie bestilt en måned før afrejse. Der er tidligere lavet undersøgelser der viser, at det er billigst at booke sin flybillet 53 dage før afrejse.

  • I denne undersøgelse har jeg kigget på, hvad det koster at flyve fra København til en række europæiske storbyferier, når man booker flybilletten 30 dage før afrejse. Ganske enkelt for at se, hvor det er perfekt at tage på spontant storbyferie.

Listen herunder er prioriteret, så du ser de billigste rejsemål først. Det var således billigst at rejse til Milano og dyrest for en flybillet til Budapest, da jeg lavede undersøgelsen. Bemærk dog, at priser på flybilletter er dynamiske og kan være ramt af sæson-udsving.

Her er priserne på flybilletter fra København:

Milano: 574 kr med EasyJet

– Amsterdam: 772 kr med Bravofly

– London: 804 kr med EasyJet

– Stockholm: 810 kr med Norwegian

– Barcelona: 857 kr med Vueling

– Berlin: 866 kr med EasyJet/Norwegian

– Paris: 906 kr med Bravofly

– Oslo: 957 kr med Norwegian

– Istanbul: 965 kr med Pegasus

Rom: 1017 kr med EasyJet

– Dublin: 1068 kr med Aer Lingus

– Wien: 1464 kr med Bravofly

– Madrid: 1525 kr med Norwegian

– Edinburgh: 1723 kr med EasyJet

– Prag: 1808 kr med Bravofly

Manchester: 2015 kr med SAS

– Budapest: 2128 kr med Norwegian

Klik her og se aktuelle priser på flybilletter fra København.

Vil du se aktuelle priser på flybilletter fra København? Jeg anbefaler søgemaskinen Expedia.dk, der konstant opdateres og man kan købe sine flybilletter. Det er også via Expedia, at jeg har fundet frem til ovenstående priser på flybilletter fra København.

Om at finde billige flybilletter

Når man skal booke flybilletter og gerne vil betale mindst muligt, handler det om at være ude i god tid. På populære destinationer, som London, Berlin og Stockholm, vil man dog ofte kunne købe flybilletter til under 1000 kr tur/retur op til en uge inden afrejse.

Skal man derimod til f.eks. Manchester, hvor færre flyselskaber flyver til, bør man booke i noget bedre tid. Her er der dog også mulighed for at finde flybilletter til under 1000 kr blot man booker eksempelvis 2 måneder før afgang og eventuelt er fleksibel med sin afgang.

Undersøgelsen her er foretaget i slutningen af 2014.

Kristoffer Føns

Kristoffer Føns

Her på Rejsekris.dk blogger jeg om mine egne rejser og forsøger at give mine bedste tips videre. Du kan støtte mit arbejde ved at booke din næste rejse (f.eks. flybillet & hotel) via et link på min liste her. Alle indlæg kan indeholde affiliate-links.

Skriv en kommentar