Skal rejsen gå til Oslo, Stockholm eller Reykjavik?

Netop hjemvendt fra en glimrende storbyferie i London har jeg nu kun booket en rejse til Glasgow & Liverpool i januar, så det er på tide at kigge frem mod foråret og se, hvor turen skal gå hen.

Hvad laver en rejseblogger?

Nuvel, jeg er nok ikke en traditionel rejseblogger, som rejser verden rundt og arbejder lidt fra en laptop i strandkanten. Den slags rejseblogger tror jeg forresten ikke, at der findes særlig mange af. I dagens indlæg vil jeg dog komme ind på, hvad jeg får mine dage til at gå med.

Husk det blå sygesikringskort, når du rejser!

Dagens indlæg er helt kort for dig, der endnu ikke har fået bestilt det blå sygesikringskort! På trods af, at det er flere år siden, at reglerne om sygesikring i EU blev ændret, har en del danskere fortsat ikke fået bestilt det blå sygesikringskort.

Mød flyselskabets & hotellets værste mareridt

Jeg faldt over en ret sjov video med jetsetteren og den selverklærede “JewJetter” Justin Ross Lee. Justin er en af de mange travelhackers, der udnytter flyselskaber og hoteller.

Lav din egen rejseblog – Sådan gør du

Dette er en komplet guide til, hvordan du laver din egen rejseblog. Hvis du følger guiden herunder vil du således være klar til at udgive dit første indlæg på din helt egen blog om et par timer.

Rejsebloggen er kommet på Instagram

Efterhånden som jeg rejser mere og mere, får jeg taget flere fede rejsebilleder og derfor har jeg oprettet en Instagram-profil for min rejseblog her. Det er et fedt medie!

Airbnb rabatkode & gode råd

Som rejseblogger kommer jeg meget omkring og er typisk udenlands et par gange om måneden. Efterhånden booker jeg flere ferielejligheder via Airbnb end jeg booker hoteller, derfor har jeg skrevet denne guide til Airbnb til dig, der overvejer at booke en ferielejlighed via den populære portal. Du får også en rabatkode til Airbnb, der giver […]

Jeg skal bo i Edinburgh

Efter tidligere at have boet i København & Berlin og sukket efter at bo i London går turen nu til Skotlands hovedstad, Edinburgh. 

Guide: Køb den rigtige weekendtaske

Det er vigtigt at have en ordentlig weekendtaske, når man rejser, men det kan være svært at finde den perfekte taske til storbyferien. I dette indlæg guider jeg dig til køb af weekendtasker og linker til webshops, hvor du kan købe tasker af god kvalitet til billige priser.

Billige rejser til sydens sol – kom væk fra det grå vejr!

Sommeren i Danmark har atter skuffet os alle (se bare de seneste prognoser) og de fleste sidder nok og drømmer om at slippe væk med en rejse sydpå. Selv har jeg været afsted 17 dage til Paris, Toscana og Rom her i starten af juli, men jeg har alligevel mod på mere eftersom der er 17 grader […]

1 2